Welkom!

Welkom op de website van Fotoclub Lievendaal

 

Het maakt niet uit of je nu een prille beginner of een ervaren amateurfotograaf bent. Het maakt ook niet uit wat voor camera je hebt. Of je nu met een luxe spiegelreflexcamera fotografeert of met een eenvoudige compactcamera, digitaal of analoog, als je er maar plezier in hebt.

 

Onder de huidige leden is een brede belangstelling en een grote variatie in kennis, ervaring en voorkeuren. We willen meer met fotografie doen, ons niveau verbeteren en onze creativiteit vergroten. Dat doet iedereen op zijn eigen manier en op zijn eigen niveau.Iedereen met interesse in fotografie is welkom bij de Fotoclub Lievendaal. Lidmaatschap is 4 euro per maand, dit is exclusief de kosten van bijvoorbeeld drinken en kosten rondom het afdrukken en inlijsten van foto's. 

 

Zin om een keer vrijblijvend (gratis) kennis te komen maken? Dat kan! Je kunt je aanmelden via fotoclublievendaal@gmail.com of je kunt tijdens een van onze bijeenkomsten gewoon even binnen wandelen om een kijkje te komen nemen!

Door de enorme belangstelling is het ledenaantal in 2016 fors gestegen, zodat wij genoodzaakt zij nu een ledenstop hebben, bij nieuwe aanmeldingen zullen wij als fotoclub een wachtlijst hanteren.
 

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom